Advertisement

Izmire Meteor Mu Düştü - Gskfaat1ujsabm / Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde.

Izmire Meteor Mu Düştü - Gskfaat1ujsabm / Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde.. Dha'nın haberine göre, manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? 18 ağustos akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e yaşayan vatandaşlar meteor düştüğü konusundaki haberlerle sosyal medyada videolarını paylaşmaya başladılar.

Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu.

Istanbul Izmir Adapazari Ve Balikesir De Goktasi Alarmi Shiftdelete Net
Istanbul Izmir Adapazari Ve Balikesir De Goktasi Alarmi Shiftdelete Net from i2.wp.com
Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Peki manisa'ya meteor düştü mü? Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde.

Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.

Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Yarı profesyonel kameralar ve yunanistan'da bir kişi tarafından kayda alındığı iddia edilen göktaşı düşme anı. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde gökyüzünde beliren ışığın meteor düşmesi olduğu iddia edildi. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü? Sosyal medya platformu twitter'dan binlerce kişi i̇zmir'de metor düştüğü hakkonda paylaşımlarda bulundu. Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi.

Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi.

Izmir De Meteor Dustu Iddiasi Ortaligi Karisti Ilk Aciklama Manisa Dan Geldi Yeni Safak
Izmir De Meteor Dustu Iddiasi Ortaligi Karisti Ilk Aciklama Manisa Dan Geldi Yeni Safak from img.piri.net
Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. 18 ağustos akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e yaşayan vatandaşlar meteor düştüğü konusundaki haberlerle sosyal medyada videolarını paylaşmaya başladılar. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Binlerce kullanıcı arasında yapılan yorumlarda. Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı.

Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi.

Binlerce kullanıcı arasında yapılan yorumlarda. Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu. İzmir meteor düşmesi ne zaman oldu? İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Peki manisa'ya meteor düştü mü? 18 ağustos akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e yaşayan vatandaşlar meteor düştüğü konusundaki haberlerle sosyal medyada videolarını paylaşmaya başladılar.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. 18 ağustos akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e yaşayan vatandaşlar meteor düştüğü konusundaki haberlerle sosyal medyada videolarını paylaşmaya başladılar.

Ujctfoajlijo5m
Ujctfoajlijo5m from www.haberankara.com
Sosyal medya platformu twitter'dan binlerce kişi i̇zmir'de metor düştüğü hakkonda paylaşımlarda bulundu. Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Bu bir meteor olayı görgü tanıklarının ifadelerine göre, yoğun bir ışık hüzmesi 3 dakika ardından gelen patlamayla beraber görülmüş, bu tipik bir meteor olayı. Dha'nın haberine göre, manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Son dakika egeye meteor mu düştü?

Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi.

Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde gökyüzünde beliren ışığın meteor düşmesi olduğu iddia edildi. Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Sosyal medya platformu twitter'dan binlerce kişi i̇zmir'de metor düştüğü hakkonda paylaşımlarda bulundu. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Yarı profesyonel kameralar ve yunanistan'da bir kişi tarafından kayda alındığı iddia edilen göktaşı düşme anı. İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü? İşte detaylar… manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından herkes meteor mu düştü diye sosyal medya üzerinden araştırma yapmaya başladı. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.

Posting Komentar

0 Komentar